Σελίδες

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ENA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΙΩΝΙΩΝ.

 Στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

 Και τα δυο ντέρμπι όμως έγειραν κατά .. <<πράσινη>> μεριά. Περισσότερο κερδισμένος ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό και στα δυο ντέρμπι.
 Στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι του Σαββάτου, ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που ήθελε, από τον ανώτερο Ολυμπιακό, με το ισόπαλο σκορ. Παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας και διατήρησε το +2 από τον <<αιώνιο>> αντίπαλο του. Κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης ήταν ο 17χρονος <<φύλακας-άγγελος>> του Παναθηναϊκού, Στέφανος Καπίνο, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και ο Ραφίκ Τζιμπούρ, που με το γκολ που πέτυχε συνέχισε το δικό του σερί απέναντι στο <<τριφύλλι>> (8 γκολ με Πανιώνιο, ΑΕΚ και Ολυμπιακό).
 Στο ντέρμπι του μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με κορυφαίους τους Διαμαντίδη, Βουγιούκα και Σμιθ με 74-70 του Ολυμπιακού στο κλειστό του ΟΑΚΑ και συνέχισε την αήττητη πορεία του για τους τελικούς της Α'1. Οι <<ερυθρόλευκοι>> υποχρεώθηκαν στην πρώτη φετινή τους ήττα στο πρωτάθλημα και έτσι καλούνται να νικήσουν στο ΣΕΦ με διαφορά μεγαλύτερη 4 πόντων για να πάρουν εκείνοι το πλεονέκτημα έδρας για τους τελικούς.
 Το ενθαρρυντικό πάντως είναι ότι και στα δυο ντέρμπι η ατμόσφαιρα των οπαδών ήταν κόσμια και δεν δημιουργήθηκε κανένα .. παρατράγουδο. Επίσης πολύ καλή και η διαιτησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου